Stinná stránka blogování...

Ahoj všichni,

dneska bych Vám tu chtěla maličko vypovídat o tom, že na startu tohoto blogu nebude všechno tak krásně růžové, jak jsem předpokládala. Ono to sice asi vypadá hrozně jednoduše, že si vyberete nějakou platformu (např. blogger) a tam si jen naklikáte, co by jak asi mělo vypadat a máte za půl hodinky hotovo. Jo, bylo by to krásný, ale takhle to nefunguje.

Pokud chcete, aby váš blog nějak vypadal a nebylo to jen tak naplácané něco, je potřeba si s tím hrát a zajímat se, a to je právě kámen úrazu všeho. Tak například potřebujete nadpis. Protože se vám ani za boha nelíbí jediný font, který blogger nabízí, tak si vytvoříte obrázek s názvem blogu, jo všechno fajn a super. Jenže, když se pokusíte obrázek nahrát tak vidíte, že vám vůbec nesedí do šablony a mělo by se s tím něco dělat, tak teď přichází druhá část toho hraní si. Všechno se snažíte napasovat tak, aby vám to sedělo. Hurá po hodině máte hotovo a to jste dělali jen nadpis.

Vím, že je vám to možná úplně ukradené, ale chci aby ti z vás, koho blogování zajímá i z té druhé stránky, věděli jak to chodí a taky bych se chtěla omluvit, že v nejbližších dnech bude tvář blogu trochu strohá, protože ne všechno bude hned a ne všechno se mi bude líbit. Prosím vás buďte trpěliví a já pevně věřím, že za pár týdnů už tohle místo bude vypadat přesně podle mých představ.
💋 K.


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak se donutit razantně uklízet?

To nevíš!

Nejoblíbenější místo v obchodním centru